Livrare gratuita la comenzi peste 500 RON


Piteștilor 41, Oradea
Telefon
0259 450 540

Cart

Termeni și Condiții

Drepturile de autor

Pozele de produs, logo-ul, informatiile sunt proprietatea SC Heal Cosmetic SRL. Anumite poze folosite pe site sunt licentiate, script-ul este gratuit și alte aspecte ce tin de functionarea acestui site sunt gratuite și nu sunt proprietatea exclusiva Heal Cosmetic SRL. Folosirea oricaror elemente din proprietatea noastra se pot utiliza gratuit, doar daca acestea nu denigreaza sau atinge in mod negativ site-ul sau SC Heal Cosmetic SRL. Pentru orice nelamuriri in ceea ce priveste drepturile de autor va sta la dispozitie adresa de email healcosmetic@yahoo.com

Confidentialitatea

Unul dintre atuurile noastre este confidentialitatea deoarece dorim sa va oferim atat dumneavoastra cat si noua siguranta cumparaturilor efectuate in acest magazin online si mai presus de atat siguranta datelor personale care sunt introduse in vederea efectuarii unei comenzi. Mai multe detalii despre politica de confidentialitate se pot gasi pe pagina Politica de confidentialitate.

Accesarea siteului HealCosmetic.ro

Libertatea fiecarei persoane de a accesa siteul este neconditionata.

Este interzisa vanzarea, revanzarea, copierea, reproducerea, exploatarea sau vizitarea acestui website in alte scopuri decat cele pentru care a fost creat adica strict comercial (vanzarea de produse catre clienti). De asemenea este interzisa folosirea acelorasi preturi, informatii aferente produselor Heal Cosmetic intr-un scop comercial.

Este interzisa folosirea meta-tagurile sau a altor texte care nu sunt la vedere ce apartin de drept Heal Cosmetic si care contin acest nume.

Detalii privind plata

HealCosmetic.ro va vine in sprijin cu doua posibilitati de plata Plata prin ramburs si Plata cu cardul bancar.

1.  Plata prin ramburs:

Contravaloarea coletului va fi achitata in momentul in care reprezentantul serviciilor de curierat rapid va livra coletul la destinatie. Costul transportului este suportat de catre client si este calculat de catre firma de curierat selectata. Costul transportului este gratuit in cazul in care comanda totala plasata este egala sau depaseste suma de 500 RON.

2.  Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard etc)

Odata aleasa aceasta metoda de plata veti putea plati cumparaturile cu ajutorul unui card bancar. Veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc.ro unde va fi nevoie sa completati un formular cu informatiile cardului cu care veti realiza plata. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legatul de cardul folosit la plata nu este transferata sau stocata la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Returnarea produselor

Conform legislatiei romane in vigoare; Consumatorul poate returna produsele achizitionate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Returnarea produselor este posibila doar in cazul in care produsele sunt nedesfacute si nefolosite.

Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe cheltuiala cumparatorului si prin aceeasi metoda de transport cu care sa facut si expedierea. Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de SC Heal Cosmetic SRL in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare. Suma restuita in urma returului nu va include taxa de transport platita de catre client. Exceptie fac situatiile in care se returneaza o parte din produsele achizitionate, situatie in care se returneaza doar contravaloarea produselor returnate.

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei transportatoare. Daca produsul este deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail healcosmetic@yahoo.com sau la numerele de telefon puse la dispoztie in cadrul magazinului la sectiunea Contact. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Comunicarea

Pentru o comunicare mai moderna si mai eficienta Heal Cosmetic va pune la dispozitie comunicarea prin e-mail (comunicare electronica) acest lucru fiind posibil prin intermediul optiunii Contact. De aici toate e-mailurile pe care le trimiteti vor ajunge direct in casuta personala a magazinului si vor fi analizate de un membru al staffului, acesta avand obligatia sa raspunda in cel mai scurt timp.

O alta modalitatea de a comunica si aceasta fiind la fel de eficienta, este prin intermediul telefonului. Telefonul nostru este 0259 450 540

Clientii au posibilitatea de a impartasii impresiile, aprecierile, nemultumirile, ideile cu alti utilizatori ai websiteului atata timp cat  acestea nu au o forma obscena, amenintatoare sau cu forma defaimatoare fata de produse, parteneri si tot ceea ce inseamna Heal Cosmetic

Heal Cosmetic nu agreaza mesajele de gen spam fie ca sunt ele reclame, campanii electorale sau au orice alta forma si isi rezerva dreptul dar nu si obligatia de a le sterge sau modifica complet sau partial.

Obligatiile si raspunderile aferente contului dumneavoastra

Odata ce folositi serviciile acestui magazin online inseamna ca sunteti inregistrati in baza noastra de date cu un nume de utilizator si o parola. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de tot ceea ce inseamna numele de utilizator si parola contului pe care noi va recomandam sa il administrati cu foarte multa atentie. HealCosmetic.ro nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste instrainarea numelui de utilizator precum si a parolei care sunt exclusiv dedicate dumneavoastra.

De asemenea ne rezervam dreptul de a contramanda comenzi (avand obligatia sa va informam in prealabil), refuza servicii, anula conturi sau chiar a modifica contul dumneavoastra personal.